Topspringers en het Flik-Flak sportnieuws van, Voor en DOOR onze sporters; Business partners...

Eind '14 o.a. — Naast de partners (sponsoren) en bijvoorbeeld het laatste nieuws van, Voor en DOOR onze sporters zelf hebben we zeker ook andere doelen voor ogen! Zoals...

Nov. '14 — Gymnastiekunie KNGU vaardigt ook dit jaar Jong Oranje waaronder zeker ook onze Flik-Flak sporters naar de World Age Group Competition (WAGC). Ze nemen deel in verschillende leeftijdscategorieën aan deze ‘Jeugd-WK’.

Deze jonge sporters dienen naast hun normale schoolactiviteiten en intensieve trainingen in voorbereiding op de WK ook de nodige fondsen bij elkaar sprokkelen om hun voorbereiding, reis, verblijf en deelname te kunnen bekostigen. Ze hebben allemaal een manier gezocht om aan donaties en/of sponsoring te komen. Velen van hen zijn bijvoorbeeld online een crowdfundingscampagne gestart via Talentboek, Wij zijn Sport of het initiatief voor de topsporter.nl en topsportster.nl Als tegenprestatie zullen ze flink hun best doen op de WAGC, maar ook krijgen hun sponsoren en donateurs leuke bedankjes.

De Flik-Flak APP & topsport(st)er.nl combi PLUS GymPOWER.nl sportnieuws o.a. steunen hen daarbij met extra aandacht en promotie, waaronder zelfs een persoonlijke website als deze Flik-Flapp.nl en bijvoorbeeld een filmpje met hun persoonlijke boodschap. Regelmatig brengen we op Flik-Flapp PLUS het initiatief van de topsporter.nl of topsportster.nl en GymPOWER.nl het bijzondere verhaal van één van de sporters en onze WAGC-ers in beeld. Steun jij ook de jonge talenten van Team Nederland naar de volgende WAGC? ...Of wordt anders wel en vandaag nog ambassadeur, of fan van Flik-Flapp/Topsport(st)er.nl en onze jongtalenten.nl = info@...
...JOUW imago op smartphones, iPads, op het Web, YouTube, Social Media, etc. GRATIS!

#WAGC #webelieve #trampolinepower #dmtpower #turnpower #ookkngu #talentboeknl #wijzijnsportnl #youarenl #topsporternl & #topsportsternl

     
Okt. 2014 — Naast drie keer goud* en brons** voor Flik-Flak op de internationale David Ward Hunt Cup in Kent, Engeland was het hoogtepunt toch zeker wel de zilveren medaille van Flik-Flak springster Jessie van Ooijen bij de jeugd Wereldkampioenschappen in 2014 in Amerika

Jeugd WK USA — Wedstrijddag 4 — 15-16 jaar synchroon dames: 2e met synchroon in de 15/16 klasse van de wereld!

...In het synchroonspringen gingen Niahmh Slattery (Triffis, Alkmaar) en Jessie van Ooijen als vijfde koppel naar de finale met 43,200. In de finale wisten ze deze score te overtreffen en op 0,1 punt na pakten ze zilver. Een superprestatie van het duo en een prima afsluiting van de WAGC voor Nederland.

Erepodium synchroon dames 15-16 jr: 1. Ana Gomes en Mariana Carvalho, Portugal, 44,000 ptn; 2. Jessie van Ooijen en Niamh Slattery, Nederland, 43,900 ptn; 3. Bethan Davies Williams en Olivia Kenny, Groot-Brittannië, 43,100 ptn.

*) OOK 3x GOUD in de UK dus voor onze springsters Savannah Deckers (16) uit Hintham en synchroonpartner Estrea Wiggers (18) uit Vught PLUS Julia van Ham als de nieuwe generaties trampolinespringers in de categorie individueel 9-10 jaar en Emre Sörman 11-12 jaar; **) Brons: Demi van Hoek (17) en Jessie van Ooijen (14).
 


De nieuwste producten

Eindejaarsvoorstelling Flik-Flak Den Bosch lijkt op miniatuurvariant 'Cirque du Soleil'

13 december 2014 - ...Velen zijn gestoken in oranje, gerelateerd aan het thema Hollands glorie waarvoor ditmaal gekozen is.

DEN BOSCH - De traditionele eindejaarsvoorstelling van Flik-Flak is gedurende deze zaterdag uitgesmeerd over vier shows. 's Ochtends even na negen draaide bij de 'buurman' Maaspoort Sports&Events al de eerste show.
Tijdens de presentaties komen nagenoeg alle disciplines aan bod: acrogym, turnen, trampolinespringen en dans. Maar ook bewegingsvormen voor de allerkleinsten van 0 tot 6 jaar, Klein Volk genoemd. Vrijwel alle groepen zullen een of meerdere keren hun kunsten vertonen aan het publiek, dat voor het leeuwendeel uit ouders en andere familieleden bestaat. Velen zijn uitgedost in oranje en rood-wit-blauw, gerelateerd aan het thema Hollands glorie waarvoor ditmaal is gekozen.

"Het is prachtig om te zien dat al die ukkies hun stinkende best doen om er iets van te maken. De wat oudere leden maken er vandaag trouwens eveneens serieus werk van. Verder geven nog enkele gevorderde groepen acte de présence. Wat we vooral willen laten zien, is dat het bij Flik-Flak niet altijd om de techniek draait; óók het showelement telt, een beetje in de lijn van Cirque du Soleil", verduidelijkte dansdocent Trees Maurix.